FOK. Festa Orgull Karmel

al

FOK. Festa Orgull Karmel

Data i hora

Del 10 al 18 de novembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Centre Cívic El Carmel

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

El FOK pretén donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ amb tota una sèrie d’actes i activitats que tindran lloc de l’11 al 18 de novembre:

Dissabte 11 de novembre a la Rambla del Carmel:

  • 11.00 h - FOKIDS. Activitats familiars. Contacontes amb Elías Torrecillas, taller de bosses amb la Fundació Enllaç, globoflèxia i màgia amb el Pallasset Vermell i taller de xapes.
  • 12.00 h - Acte central presentat per Brigitta Lamoure. Pregó de li Madrini Capitano Barbaconyo. Actuació d’Oli de Clika Pika + el Rap del FOK. Espectacle de dansa amb Pere Faura i CoreoFok. Actuació del grup Fades.

Dimecres 15 de novembre:

  • 18.30 h - Presentació del llibre de Tania Navarro, A través de los ojos de mi madre. A continuació es farà una visita guiada a l’exposició NEOTRAVESTISMO. 500 años de historia del travestismo. Amb l’autora Tania Navarro i Rubén Antón, responsable de l’exposició.

Dissabte 18 de novembre:

  • 18.00 h - Gimcana FOK. Recorregut pel barri amb proves organitzat per Identidad Project, que finalitzaran a l’Espai Jove Boca Nord. Inscripcions a partir del 6 de novembre.
  • 20.00 h - BOP, Boca Orgull Party. Bingo musical, sopar, gala Drag i les actuacions de Ammori i Missex.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:FOK. Festa Orgull Karmel

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat