Festa Major de Sant Andreu de Palomar

al

Festa Major de Sant Andreu de Palomar

Data i hora

Del 29 de novembre al 10 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

La Festa Major de Sant Andreu de Palomar comença el dimecres 29 de novembre i s’allargarà fins al diumenge 10 de desembre.

Per obrir boca, el divendres 1 de desembre hi haurà la gran flashmob a la plaça Orfila per reivindicar els drets col·lectius amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitats. Precisament, enguany el Districte de Sant Andreu ampliarà l’oferta d’activitats accessibles per garantir que moltes més persones puguin gaudir de la Festa Major.

La nit del dissabte 2 de desembre és sempre una de les més esperades, on podrem veure tots els elements del Seguici Festiu, el Colomí, els balls populars, els Gegants... I el diumenge 3 de desembre tindrà lloc el Matí de Festa Major, amb el Toc d’Alba, la Despertada Trabucaire, el Ball de Rams de Gala, el Pilar de Festa Major i la Cercavila.

A més de la cultura popular, durant les festes hi haurà esports, espectacles, concerts, activitats infantils i àpats populars, entre d’altres.

Consulteu el programa.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:Festa Major de Sant Andreu de Palomar

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat