Festa d'inauguració del carrer de Pi i Margall

Festa d'inauguració del carrer de Pi i Margall

Data i hora

Diumenge, 17 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Ja han finalitzat les obres que han transformat el carrer de Pi i Margall en un nou eix cívic més amable amb el veïnat, que fomenta la mobilitat sostenible i afavoreix el comerç de proximitat.

Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Barcelona convida tota la ciutadania a la festa d’inauguració, que tindrà lloc el diumenge 17 de desembre.

Entre les 11.00 i les 14.00 h, el carrer s’omplirà d’animació, amb actuacions musicals, activitats infantils i familiars i xocolata desfeta, que ens permetrà descobrir la transformació d’aquesta nova artèria i fer-nos nostre el nou corredor verd.

Gràcies a aquesta transformació, el carrer disposa ara de més espai per als vianants, amb grans zones d'estada, de més verd i voreres més amples, i d’un disseny que convida a passejar i a gaudir del comerç de proximitat. Alhora, promou la mobilitat sostenible perquè prioritza els desplaçaments en transport públic, a peu o en bicicleta.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat