Festa de Carnaval

Festa de Carnaval

Data i hora

Dissabte, 10 de febrer del 2024

17:00 - 18:00

Ubicació

Sant Cebrià de Vallalta

Sant Cebrià de Vallalta, Maresme, 08396

Contingut patrocinat

Descripció

La sortida de la rua de Carnaval serà a les 17 hores, des del carrer 1 d'octubre del 2017, amb cercavila i desfilada amb la Reina Carnestoltes al capdavant fins al pavelló municipal, on hi haurà desfilada, entrega de premis, sopar i festa amb la música d'un DJ

La sortida de la rua de Carnaval serà a les 17 hores, des del carrer 1 d'octubre del 2017, amb cercavila i desfilada amb la Reina Carnestoltes al capdavant fins al pavelló municipal, on hi haurà desfilada, entrega de premis, sopar i festa amb la música d'un DJ. Per la venda anticipada de tiquets pel sopar i tota la informació relacionada amb el sopar, ho podeu fer al Supermercat de la Jenni o trucant al 667 28 53 89 o al Casal d'Avis o trucant al 699 63 61 75.

Hi haurà primer, segon i tercer premi a la millor Carrossa;  primer, segon i tercer premi a la millor Animació; primer, segon i tercer premi a la millor Comparsa; primer, segon i tercer premi al millor grup de 4 a 10 persones; primer, segon i tercer premi al millor Individual de 1 a 3 persones i primer, segon i tercer premi al millor Individual infantil.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Cebrià de Vallalta: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Cebrià de Vallalta pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Festa de Carnaval

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat