Festa col·laboració. Taula de cultura

Festa col·laboració. Taula de cultura

Data i hora

Dissabte, 16 de desembre del 2023

20:30 - 21:30

Ubicació

Les Escoles Velles

Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental, 08461

Contingut patrocinat

Descripció

Gatzara Quartet ens presenta un projecte atrevit, innovador, amb intensitat i un punt experimental, on la tradició provinent de la música Gnawa es fusiona amb el Jazz, el Funk i la música moderna provinent dels Estats Units. Les obres musicals que ens presenta la banda rendeixen homenatge a els escrits en Àrab provinents de la música tradicional del Marroc, juntament amb les llengües ancestrals dels Fula, Bambra i Haussa.

  • Walid Mountassir – guembri, awisha i veu
  • Gora Casado – baix elèctric, guitarra elèctrica
  • Feliciano GZ – flautes i saxo
  • Xavi Barbot – bateria

Parlar d’Antonio Requena és parlar del Marula cafè. En aquest club, del qual és soci fundador, i ha desenvolupat la part més important del seu recorregut com a dj. des de fa més de vint anys, s’ha dedicat a proposar un espai on la música d’arrels afroamericanes i el ball s’uneixen a la pista i caminen de la mà sense descans. Soul, funk, latin, hiphop, disc… solcaran pels vinils buscant això que fa que els nostres peus no puguin deixar de moure’s. Molt ball, amics i amigues.

Entrada + consumició 8 € per entrapolis i10 € a taquilla

Els beneficis es destinaran a:

  • cobrir el pressupost mínim del projecte Poètica de la Memòria
  • condicionament d’un “Teatrillo” a les Escoles Velles

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Esteve de Palautordera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Esteve de Palautordera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat