Exposició "Transumanza"

Exposició "Transumanza"

Data i hora

Divendres, 1 de desembre del 2023

19:30 - 20:30

Ubicació

Centre

Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 08140

Contingut patrocinat

Descripció

Un conjunt d'obres que ompliran l'Altell d'art contemporani, transgressor, i que juga amb els diferents conceptes i fonts de les quals beuen els artistes convidats per transformar l'altell en un punt de trobada d'estils que trenquen amb les formalitats i la figuració.

Ikuo Masumoto, artista arribat del Japó, on gran part de la seva obra més recent veu de fonts cubistes pròpies de l'art d’inicis del segle XX, on hi són presents les figuracions de braus, i altres abstraccions.

Giovanni Lombardozzi, artista italià, de Tívoli. Presenta una obra amb un toc marcat per l'expressionisme, en el que predominen les desfiguracions dels personatges que s'hi representen sota una paleta de colors intensa.

Toni Carné, artista català establert a Sant Feliu de Codines, que ja va presentar amb anterioritat la seva sèrie Guixots a l'Altell, i que ens tornarà a sorprendre amb el seu estil rupturista i abstracte.

L'exposició Transumanza podrà ser visitada fins al dia 18 de desembre, i en el transcurs d'aquesta estan previstes algunes activitats que presentaran els artistes i que seran oportunament anunciades.

Organitza:

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

Lloc:

Altell del Centre

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Caldes de Montbui: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Caldes de Montbui pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Exposició "Transumanza"

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat