Exposició "Superwomen, superinventores"

Exposició "Superwomen, superinventores"

Data i hora

Dijous, 7 de març del 2024

9:30 - 10:30

Ubicació

Montseny

Montseny, Vallès Oriental, 08460

Contingut patrocinat

Descripció

El pròxim divendres dia 8 de març és el dia Internacional de la Dona, dia per reivindicar la igualtat tant en l'àmbit social com el laboral. Amb motiu d'aquesta celebració,  a la Sala de Plens de l'Ajuntament hi haurà una exposició sobre dones científiques de la il·lustradora i escriptora Sandra Uve. 

Cada exhibició dona a conèixer la feina de les dones inventores i el canvi significatiu que va suposar cadascun d’aquests invents en la nostra història. Podem trobar dones com la Hedy Lamarr (inventora del primer sistema de comunicacions inalàmbric) o Angela Ruiz Robles (inventora del primer e-book de la historia).  Il·lustracions amb aquarel·la i tinta xinesa. Cada quadre va acompanyat d'un text amb una breu descripció i una reproducció de la patent original.

Podreu visitar aquesta exposició des del dijous 7 al dijous 21 de març de 2024. ( Sala de Plens de l'Ajuntament de Montseny) 

Autoria: Projecte de la il·lustradora i escriptora Sandra Uve.

Producció: Gerència de Serveis de Biblioteques. Diputació de Barcelona.

Col.labora : Ajuntament de Montseny

 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Montseny: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Montseny pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat