Exposició: La Guerra Civil a Canet de Mar: objectes i memòria

Exposició: La Guerra Civil a Canet de Mar: objectes i memòria

Data i hora

Dimarts, 16 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Canet de Mar

Canet de Mar, Maresme, 08360

Contingut patrocinat

Descripció

Objectes i memòria: la Guerra Civil a Canet de Mar, és una mostra gestada mancomunadament entre la UNED a Canet de Mar, l'Arxiu Municipal de Canet de Mar, el Centre d'Estudis Canetencs i el Lab Domènech, amb el suport i l'impuls de la Regidoria de Participació i Educació de l'Ajuntament de Canet

L'exposició pretén acostar-nos a un conflicte tan proper però, al mateix temps, encara molt desconegut, a través d'objectes, documents i records personals. Són petites coses que formen part de la nostra memòria individual i, al mateix temps, col·lectiva. Són també un recull de  testimonis de diferents generacions, colpejades per les absències humanes, dels drets i les llibertats, per la pèrdua de la innocència de la infantesa… i per l'arribada de la por que no ens volia abandonar.

Fitxer Acrobat-PDF de (1.49MB)

Fitxer: Exposicio_Guerra_Civil_gener_24___copia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.49 MB

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Canet de Mar: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Canet de Mar pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat