Exposició 'Enciclopèdia de dones STEAM'

Exposició 'Enciclopèdia de dones STEAM'

Data i hora

Divendres, 1 de març del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Centre Cultural Vilanova del Vallès - CCVV

Vilanova del Vallès, Vallès Oriental, 08410

Contingut patrocinat

Descripció

Enciclopèdia de Dones STEAM és una exposició de Sandra Uve i Núria Salán. Aquesta mostra recull noms i continguts dels dos primers volums de l’obra “Enciclopèdia de Dones STEAM”, la primera enciclopèdia d’aquestes característiques. Les protagonistes d’aquesta exposició són les ambaixadores d’un col·lectiu molt nombrós d’investigadores, científiques, inventores i creadores i pensadores que, des dels seus perfils de ciència (S), tecnologia (T), enginyeria (E) i matemàtiques (M), ens han obsequiat amb la seva creativitat i el seu AMOR (A) per la ciència i la tecnologia. I la nostra sort és poder-les conèixer, saber d’elles, dels seus noms i d’una part de la seva creativitat.


L’exposició aplega 19 dones molt rellevants a la història, científiques, inventores, creadores i creatives. Cada panell mostra un retrat de la protagonista, contextualitzat i il·lustrat amb les seves patents, publicacions i descobriments, que han posat en relleu la seva obra, acompanyat d’un text que resumeix fets destacats del seu perfil però que, per breu, no fa justícia a la magnitud del personatge. 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Vilanova del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Vilanova del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat