Exposició “Cuinart” de Laia Serra

Exposició “Cuinart” de Laia Serra

Data i hora

Dijous, 11 de gener del 2024

19:30 - 20:30

Ubicació

Centre

Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 08140

Contingut patrocinat

Descripció

Primera exposició de l’any a l’Altell del Centru, en la que serà el debut expositiu de la calderina Laia Serra, dissenyadora gràfica de professió, aficionada a la fotografia i amant de la Història de l’Art. 

Ha realitzat diversos cursos i workshops de fotografia gastronòmica cercant els secrets de com captar la llum natural i crear un estil propi. En aquest procés ha après a valorar els aliments de temporada, de proximitat i de qualitat.

La temàtica d’aquesta exposició és mostrar la gastronomia com una obra d’art. Posant-se a la pell dels pintors de l’època barroca com Caravaggio, Vermeer, Zurbarán,… Serra treballa amb el “dark mood”, estil fotogràfic que consisteix a enfosquir la imatge i crear un ambient majoritàriament fosc (subexposat) però sempre amb una il·luminació correcta del subjecte principal o protagonista.

Una mostra fotogràfica que serà visitable fins al proper 28 de gener de 2024, en un nou any d’exposicions a l’Altell del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, que manté oberta la convocatòria per als artistes que hi vulguin exposar.

 

Horaris: 

de l'11 al 29 de gener: de dimarts a diumenge, d'11 h a 14 h i de 16 h a 21 h

 

Organitza:

El Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

Lloc:

Altell del Centre

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Caldes de Montbui: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Caldes de Montbui pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat