Caldes d'Estrac

Dissabte 2 de març del 2024

Tickets.svg

Exposició ‘Carme Riera. Una cosmogonia´

Data i hora

Dissabte, 2 de març del 2024

12:00 - 13:00

Ubicació

Caldes d'Estrac

Caldes d'Estrac, Maresme, 08393

Contingut patrocinat

Descripció

Inauguració: dissabte 2 de març a les 12h.

Exposició de l´obra més recent de l´artista Carme Riera (Barcelona, 1940).

Des dels inicis de la seva carrera, Carme Riera emprèn un camí d´exploració que la porta a una total llibertat en l´ús dels procediments artístics, amb obres pictòriques que són alhora escultòriques. Paral·lelament la seva obra se situa més enllà en la frontera entre figuració i abstracció, confiant per sobre de tot en la capacitat de la matèria com a generadora de formes.

En els darrers anys, plàsticament, una de les principals aportacions de l´artista ha estat el treball amb l´estany i l´ús dels àcids per aportar l´element cromàtic. Són aquests treballs de textures i colors, profundament poètics i vinculats a la natura, l´astronomia, l´univers o la ciència els que es presentaran a la Fundació Palau.

L´exposició es podrà visitar de forma gratuïta a la Sala Artigues fins al 19 de maig.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Caldes d'Estrac: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Caldes d'Estrac pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat