Mataró

Dijous 8 de febrer del 2024

Tickets.svg

Espora

Data i hora

Dijous, 8 de febrer del 2024

21:00 - 22:00

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Concert en el marc del cicle Músiques Tranquil·les, una proposta singular per gaudir d'una experiència delicada i de proximitat, tot sopant. Obertura de portes a les 20 h

”Espora” neix del treball de final de carrera del violinista Ramon Rodríguez consolidat juntament amb els músics Pol Moyano a la guitarra, Eli Pons als teclats, Arnau Ruiz al baix elèctric i Gerard Mataró a la bateria. 

Partint de la idiosincràsia deljazz i la influència de la música clàssica, músiques del món i inclús rock progressiu, aquest col·lectiu de músics busca experimentar amb la fusió de gèneres a base de composicions musicals pròpies.

Preus:
Públic general (anticipada): Entrada: 12 € | Sopar i concert: 20 €*. A taquilla 15 €
Comunitat (anticipada): Entrada: 10 € | Sopar i concert: 17 €*
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat

La programació i la compra d'entrades la trobareu al . També podeu comprar les entrades a les oficines de Cultura Mataró (carrer de Sant Josep, 9).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Espora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat