En el nombre del padre. Cinema casal de la gent gran

En el nombre del padre. Cinema casal de la gent gran

Data i hora

Dijous, 8 de febrer del 2024

16:30 - 17:30

Ubicació

Teatre Pare Casals

Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental, 08461

Contingut patrocinat

Descripció

Belfast, anys 70.

Gerry és un gamberro que no fa res de profit, per a disgust del seu pare Giuseppe, un home tranquil i educat. Quan Gerry s’enfronta a l’IRA, el seu pare l’envia a Anglaterra. Un cop allà, per capricis de l’atzar, és acusat de participar en un atemptat terrorista i condemnat a cadena perpètua amb “els quatre de Guildford”. També el seu pare és arrestat i empresonat.

A la presó Gerry descobreix que l’aparent fragilitat del seu pare amaga en realitat una gran força interior. Amb l’ajuda d’una advocada lliurada a la causa, Gerry es proposa demostrar la seva innocència, netejar el nom del pare i fer pública la veritat sobre un dels errors legals més lamentables de la història recent del Regne Unit.

“Amb un superb guió, el director aconsegueix el més difícil: que el simple document es converteixi en tragèdia.”

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Esteve de Palautordera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Esteve de Palautordera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat