‘Emocions. Imatges i gestos del passat i del present’

al

‘Emocions. Imatges i gestos del passat i del present’

Data i hora

Del 30 de novembre del 2023 al 26 de maig del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Museu Frederic Marès

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

De la tristesa a l’alegria: aquestes són les dues emocions que mostra l’exposició; la relació i el trànsit de l’una a l’altra a través d’una selecció d’ escultures del segle XII al XV de les col·leccions del Museu Frederic Marés en diàleg amb algunes obres dels segles XX i XXI.

D’aquestes darreres, se n’exhibeixen dues creacions de videoart de Bill Viola, un referent artístic fonamental de la contemporaneïtat, que amb el seu cicle The Passions va treballar les emocions a partir de la tradició artística medieval i renaixentista; dues obres destacades de l’informalisme i de l’espacialisme, d’ Antoni Tàpies i Lucio Fontana, i finalment, una instal·lació lumínica de Javier Riera, creada al segle XXI.

La figura de Maria, la mare de Déu, representant de la humanitat, és el fil conductor dels tres àmbits expositius: El dolor de Maria, La ferida de Crist i La glòria de Maria.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat