Els Pastorets de Cardedeu

Els Pastorets de Cardedeu

Data i hora

Diumenge, 17 de desembre del 2023

17:00 - 18:00

Ubicació

Teatre Auditori Cardedeu

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

En Lluquet i en Rovelló s’adormen la nit de Nadal i es desperten a la Judea de l’any u, essent testimonis dels fets que narren el naixement de l’infant Jesús. Les seves aventures els portaran a enfrontar-se a les forces del mal encapçalades pels dimonis Satanàs i Llucifera que voldran evitar la vinguda del Redemptor tal com deien les Escriptures. La lluita entre el bé i el mal està servida.


Adaptació de l’obra clàssica de Josep Maria Folch i Torres amb música original i més de 70 actors i actrius a l’escenari.


Autoria original: Josep Maria Folch i Torres amb versió adaptada Direcció: Montserrat Garcia i Josep Planas Música: Jordi Pasquet Intèrprets destacats. Lluquet: Ignasi Ferro Rovelló: Adrià Mauri Satanàs: Marc Pasquet LLucifera: Piedad Ferro Arcàngel Miquel: Alba Pasquet Arcàngel Gabriel: Anna Planas Sant Josep: Nico Martín Verge Maria: Laura Guerrero Producció: Parròquia Santa Maria de Cardedeu

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Els Pastorets de Cardedeu

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat