Els Llums de Sant Pau: ‘Aquest any torna la màgia del Nadal’

al

Els Llums de Sant Pau: ‘Aquest any torna la màgia del Nadal’

Data i hora

Del 21 de novembre del 2023 al 14 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Sant Pau Recinte Modernista

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Els Llums de Sant Pau torna del 21 de novembre al 14 de gener al Recinte Modernista de Sant Pau. Per tercer any consecutiu, aquest espai patrimonial es transformarà en un espectacle de llum i color, amb novetats destacades i amb una activitat nadalenca totalment renovada.

Al llarg del recorregut es podrà gaudir d’un nou videomapping i de l’espectacle de l’ arbre de Nadal de 16 metres, amb més de 50.000 punts de llums que es mouran al ritme d’un muntatge sonor fet a mida amb nadales i un cor musical.

També es podrà lliscar per una pista de gel i contemplar un tió gegant, un pessebre, un tren màgic de 20 metres on els assistents podran interactuar-hi i d’altres instal·lacions relacionades amb el món dels dolços, els regals i l’esperit de Nadal.

i entrades.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat