‘Els Buonaparte’

al

‘Els Buonaparte’

Data i hora

Del 20 de desembre del 2023 al 14 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Akadèmia

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Sinopsi

Després d’envair la península Ibèrica i destronar els Borbons, Napoleó Bonaparte asseu en el tron d’Espanya i de les Índies el seu germà gran Josep.

José I arriba a Madrid el 20 de juliol de 1808. Nou dies més tard, la victòria de l’exèrcit espanyol a Bailèn provoca revoltes contra el nou monarca que l’obliguen a fugir de Madrid. Josep es refugia amb la seva cort a Vitòria. Napoleó, assabentat de la fugida del seu germà, viatja de París a Vitòria per exigir-li el seu retorn immediat a Madrid.

Els dos germans es troben la nit del 5 de novembre en una casa pairal als afores de Vitòria. Estaven sols, no hi va haver testimonis; però tot fa presagiar que va ser una nit de confessions, gelosies, disputes i malfiances.

Fitxa artística

Autor: Ramon Madaula; Direcció: Sílvia Munt; Repartiment: Pau Roca, David Bagés i Oriol Guinart.

Espectacle en català.

Durada: 1 hora i 25 minuts.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Els Buonaparte’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat