Mataró

Diumenge 3 de març del 2024

Tickets.svg

El vagó de la il·lusió

Data i hora

Diumenge, 3 de març del 2024

12:00 - 13:00

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Sabíeu que el primer tren de la península Ibèrica feia el recorregut de Barcelona a Mataró? Us convidem a descobrir-ho amb aquesta activitat al Museu de Mataró

Voleu conèixer com era la Mataró de mitjan segle XIX? En aquest moment de la història va tenir lloc una cosa molt important, l'any 1848 va entrar en funcionament la línia ferroviària Barcelona-Mataró, el primer tren de la península Ibèrica. 

D'això ja fa 175 anys! Al Museu de Mataró veurem l'exposició Barcelona- Mataró, 1848. El tren del Maresme per fixar-nos en alguns dels objectes més rellevants que s'hi exposen, com ara la maqueta d'una rèplica del primer tren que va circular de Barcelona a Mataró. 

Us agrada viatjar i anar amb tren? Us heu parat a pensar com seria el vagó dels vostres somnis? Acompanyeu-nos en aquest viatge en el vagó de la il·lusió!

Activitat gratuïta

Adreçada al públic familiar (recomanada a partir de 5 anys)

Aforament limitat a 25 persones, segons ordre d'arribada

Més informació a 93 741 29 30 (de 9 a 14 h) | [email protected]  

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:El vagó de la il·lusió

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat