El Museu Municipal Can Xifreda obre d'11 a 14h

El Museu Municipal Can Xifreda obre d'11 a 14h

Data i hora

11:30 - 12:30

Ubicació

Museu Municipal Can Xifreda

Sant Feliu de Codines, Vallès Oriental, 08182

Contingut patrocinat

Descripció

El Museu Municipal Can Xifreda ofereix la història de Sant Feliu de Codines a partir de materials propis trobats a les rodalies del municipi o recollits pels veïns i veïnes.

Cada primer diumenge de mes obre les portes, a les 11.30h s'organitza una visita guiada gratuïta. Organitzats pels Amics del Museu Municipal Can Xifreda.

El Museu consta d'una exposició permanent d'arqueologia, palenteologia, mineralogia i història local i una sala d'exposicions d'eines i estris de la ramaderia catalana. 

La col·lecció de troballes fetes pel "Grup Talp" al llarg dels anys 50, 60 i 70 van esdevenir patrimoni municipal l'any 1970 que, des de 1988, estan ubicades en la torre modernista. D'aleshores ençà, s'ha ampliat el contingut a història moderna, estiueig, modernisme, Antoni Gaudí, etc.

S'hi accedeix a peu pel Parc Xifreda des del Carrer Agustí Santacruz, pel carrer Castanyers, carreró empedrat que porta al parc o bé pel passatge Martí Garriga si veniu pel carrer del Dr. Reig.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Feliu de Codines: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Feliu de Codines pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat