Mataró

Dissabte 10 de febrer del 2024

Tickets.svg

El Modernisme a Mataró

Data i hora

Dissabte, 10 de febrer del 2024

11:00 - 12:00

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Mataró és una ciutat amb una gran riquesa de patrimoni modernista: fàbriques, mercats, botigues, cases, i molt més. Aquest recorregut us portarà als llocs modernistes més emblemàtics de la ciutat.

Ruta urbana pels edificis més significatius del Modernisme mataroní en una síntesi històrica de l’època i amb referències biogràfiques dels principals arquitectes del moment, sobretot del mataroní Josep Puig i Cadafalch. Passejant per la ciutat descobrireu, entre altres, la casa natal de Puig i Cadafalch, el saló de sessions de l’Ajuntament, el mercat del Rengle, la botiga La Confianza i la gran joia del Modernisme a Mataró: la casa Coll i Regàs (només es visitarà l'exterior).

La ruta finalitza al primer edifici d'Antoni Gaudí, únic vestigi de la fàbrica de la Cooperativa Obrera de Mataró (La Obrera Mataronense) que ens ha arribat, coneguda com a Nau Gaudí.

Preu: Visita gratuïta, no cal reserva prèvia.

Punt de trobada: Ajuntament de Mataró (La Riera, 48), 10 minuts abans de la visita.

Durada: 2 hores.

: Oficina de Turisme de Mataró. La Riera 123, [email protected] o tel: 937 582 698

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:El Modernisme a Mataró

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat