El fotoperiodisme en conflictes armats

El fotoperiodisme en conflictes armats

Data i hora

Dilluns, 11 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

En tots els conflictes bèl·lics hi ha una batalla de narratives en què la informació i la propaganda sovint s’entrecreuen i se superposen. Els enfrontaments a Ucraïna i a Gaza no són una excepció i la batalla per controlar el relat s’ha convertit en un altre front de combat. A més, la falta d’accés de fotoperiodistes internacionals a les zones de guerra, tal i com ha estat passant a la Franja de Gaza o al cantó rus del front d’Ucraïna, ens condiciona la comprensió i l’anàlisi dels conflictes bèl·lics.

Quan totes les parts implicades lluiten per controlar el relat, com es garanteix l’accés a informació verídica i al testimoni des del terreny en una guerra?

Sobre aquestes qüestions en parlaran els fotoperiodistes Enric Martí i Bernat Armangué, guanyadors del World Press Photo en edicions anteriors, la fotoperiodista Anna Surinyach i el responsable de Mitjans de Metges Sense Fronteres, Ivan M. Garcia, en un debat moderat per la periodista Txell Feixas.

L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat