Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies

Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies

Data i hora

Dimarts, 24 de octubre del 2023

9:00 - 10:00

Ubicació

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Exposició fotogràfica que recull imatges i històries de dones que lluiten per trencar estereotips de gènere i promoure valors d'igualtat a les seves ciutats i comunitats.

Les dones protagonistes d'aquests retrats s'arrisquen a anar en contra de les normes establertes, sacsegenl'ordre imposat, i aixi representen un paper primordial i trascendental per construir les ciutats del futur.

Des d'una vessant positiva, aquestes imatges mostren les històries esperançadores i de superació de dones a Algèria, Bèlgica, Egipte, Israel, Marroc, Palestina i Turquía; dones que trenquen amb els rols tradicionals de gènere, que lluiten contra les desigualtats en el mercat laboral i l'educació, que ocupen l'espai públic dominat per homes, que exerceixen una llibertat d'expressió que en moltes ocasions se'ls hi nega.

Aquesta exposició fotogràfica celebra les dones excepcionals i valentes, dones que fan front a reptes i batallen per aconseguir un espai i participar plenament a la vida de les seves ciutats.

Exposició englobada dins de la campanya , la qual té l'objectiu de posar en valor la capacitat de transformació de la participació política i social diversa de les dones, tant a Catalunya com a la ribera sud de la Mediterrània, establint ponts entre realitats diferents.

 

 

Fundació de dones Euro-Mediterrànies (FFEM)

Institut Europeu de la Mediterrània

Diputació de Barcelona. 

 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat