Dins el formiguer

Dins el formiguer

Data i hora

Divendres, 5 de gener del 2024

18:30 - 19:30

Ubicació

Museu de Granollers - Ciències Naturals

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Vols convertir-te en formiga reina una estona? En príncep o princesa? En un formiguer immortal? En aquesta activitat aprendràs que hi pots trobar dins d’un formiguer, quins tipus de formigues hi habiten, com hi viuen i com es comuniquen. Entendràs el seu cicle biològic, de quina manera s’organitzen i com és la vida segons cada estació de l’any.

S’explicaran les funcions que aquestes incansables treballadores fan a la natura, perquè són tan importants i com els pots afectar el canvi climàtic. I això no és tot: s'exposarà també el cas de la formiga argentina, una espècie invasora.

Mitjançant formiguers, coneixeràs com les podem mantenir i observar i com els hi podem construir una casa per a tota la família.

OBSERVACIONS

Infants a partir de 5 anys. Els infants menors de 12 anys han d'anar sempre acompanyats de com a mínim un adult.

Aquesta activitat s’ofereix el 1r divendres de cada mes

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Dins el formiguer

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat