Correllengua 2023

Correllengua 2023

Data i hora

Diumenge, 12 de novembre del 2023

10:30 - 11:30

Ubicació

Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor, Vallès Oriental, 08459

Contingut patrocinat

Descripció

Taller de capgrossos i bèsties, versots pel català, cercavila, lectura de manifest, actuació musical, vermut i dinar popular, B1ng0 i actuacions de les corals.

Consulta el programa amb els actes en aquest PDF.

  • ​​​​​10 h – Acte de Benvinguda per donar el tret de sortida a les activitats del diumenge amb l'arribada de la flama que recorre els Països Catalans.
  • 10.15 h – Taller de capgrossos i bèsties de la mà de la Colla Gegantera i Diables per conèixer i apropar-nos a la cultura popular amb el seu bestiari.
  • 11.30 h – Versots i cercavila dels Bocs i diables de Vilamajor que ens faran viatjar amb els seus versots i no deixaran a ningú lliure de responsabilitats en la defensa del català. Sortirem a voltar pel poble amb capgrossos i bestiari per omplir els carrers de cultura popular i reivindicacions.
  • 12.30 h – Lectura de Manifest del Correllengua 2023 i actuació musical a càrrec del professorat i alumnat de l'Escola de música MicroSons.
  • 14 h – Dinar popular amb paella, beguda i postres a càrrec de l'Ateneu Popular de Vilamajor. Els tiquets es vendran el mateix dia o de forma anticipada (7 euros) a la Papereria Sant Llibre. Cal portar plats, gots i coberts de casa.
  • 15.30 h - B1N60 musical a càrrec del Cau l'Elies i dels joves La Moixa – No et perdis el bingo i una llista de cançons en català per posar-te a prova amb aquest joc. Aconseguiràs omplir totes les caselles i cantar B1N60?
  • 16.30 h – Mots mig perduts del Baix Montseny a càrrec del Casal de la Gent Gran Can Monteys. T'agradaria descobrir paraules que s'utilitzaven al Baix Montseny i que ara s'estan perdent? Una oportunitat per fer memòria, compartir i recuperar aquells mots de la mà de les persones del Casal.
  • 18.00 h – Concert de cloenda a càrrec de La Coral Lo Rossinyol i Vilamagospel, on cantaran cançons que ens faran vibrar i tancar la jornada del Correllengua.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Antoni de Vilamajor: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Antoni de Vilamajor pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Correllengua 2023

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat