Correfoc i marxa de torxes

Correfoc i marxa de torxes

Data i hora

Divendres, 12 de gener del 2024

20:30 - 21:30

Ubicació

Plaça de Cal Baldiró

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

La comitiva acabarà al Pavelló Primer d'Octubre. 

Cap a 2/4 de 9, un cop plantat el pi dels nens, es farà el tradicional correforc i marxa de toxes, amb sortida des de la plaça de Cal Baldiró, carrer dels Pratginestós, carrer Ramon Mias, carrer Sant Joan, carrer Sant Llorenç, plaça Sant Jordi, carrer Enric Genescà, fins davant del Pavelló Primer d’Octubre.

Com és habitual, es demana, per tal d'evitar riscos, retirar els vehicles, abaixar portals i persianes, protegir els vidres de les finestres, desconnectar alarmes i retirar del carrer qualsevol objecte que pugui dificultar el pas als vianants. Com sempre, es convida a participar en la marxa de torxes acompanyats per la tabalada dels diables i la pirotècnia de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger. Per a tots els que vulguin acompanyar la marxa amb una torxa, l'organització en repartirà a l'inici de l'acte.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Correfoc i marxa de torxes

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat