Convocatòria de la Taula de Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets Humans

Dimarts, 24 de octubre del 2023

Aquest esdeveniment ha finalitzat

Descripció

La Taula de Cooperació, Solidaritat i Drets Humans és un espai de diàleg obert a les entitats de caire social i solidàries del municipi i, també, a la ciutadania. El seu objectiu és generar un espai de reflexió sobre conceptes universals que intervenen en la lluita contra les desigualtats i a favor de la dignitat de totes les persones.

Per aquesta sessió s’estableix el següent ordre del dia:

  1. Presentació Regidora de Cooperació al desenvolupament, Núria Carné i Navarro.
  2. Aprovació de l’acta anterior.
  3. Estat de comptes i projectes de la Regidoria de Cooperació i Solidaritat.
  4. Projectes de cooperació al desenvolupament que han optat a la convocatòria 2023 i resolució. L’Ajuntament recorda a les entitats locals que optin a la convocatòria que tindran l’oportunitat de fer una breu explicació del projecte en una intervenció de màxim 10 minuts. Aquesta exposició permet donar a conèixer a la resta d’assistents a la Taula de cooperació, solidaritat, pau i drets humans els projectes i alhora dona l’oportunitat d’aclarir qüestions i/o compartir observacions. Comptarem amb la presencia d’un tècnic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Si us cal suport o quelcom podeu contactar amb la tècnica de cooperació al correu electrònic solidaritat@caldesdemontbui.cat.
  5.  Torn obert. 

 

L’acte és obert a tota la ciutadania, si esteu interessats i/o voleu assistir-hi cal que us adreceu a solidaritat@caldesdemontbui.cat- T 93 862 70 24, indicant el nombre de persones que vindreu de cada entitat o a títol personal.

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#solidaritat

#cooperació

#DretsHumans

Hora

17:30 - 18:30

Localització

Les Cases dels Mestres