‘Conqueridors’

al

‘Conqueridors’

Data i hora

Del 17 de novembre del 2023 al 7 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Teatre Goya

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

Conqueridors té lloc en un plató de televisió on s’hi grava una sèrie històrica. És un rodatge esbojarrat, una producció audiovisual per a una gran plataforma.

Està tot a punt, però l’actor principal, que fa de Jaume I, tot i haver-se documentat exhaustivament, no se’n surt, no troba el personatge, no aconsegueix una interpretació versemblant. Els nervis son evidents i els productors estan inquiets. Però… què passaria si de sobte aparegués del passat el mateix Jaume I amb la intenció d’explicar la seva versió de la història?

Fitxa artística

Autoria: Ramon Madaula; Direcció: Josep Maria Mestres; Intèrprets: Ramon Madaula, Roger Coma, Mònica Glaenzel, Xavier Bertran, Moha Amazian, Tilda Espluga i Vanessa Segura.

Espectacle en català.

Durada: 90 minuts.

Funció accessible: 1 de desembre a les 20 h.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:‘Conqueridors’

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat