Concurs de disseny gràfic juvenil

Concurs de disseny gràfic juvenil

Data i hora

Dimecres, 10 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Vilanova del Vallès

Vilanova del Vallès, Vallès Oriental, 08410

Contingut patrocinat

Descripció

L'Spai jove de Vilanova del Vallès busca un dissenyador/a gràfic per elaborar la nova imatge corporativa del Servei de Joventut i disposar d'un jove artista durant el 2024.

 

L'Spai jove de Vilanova del Vallès busca un dissenyador/a gràfic per elaborar la nova imatge corporativa del Servei de Joventut i disposar d'un jove artista durant el 2024.

El servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès convoca la primera edició del concurs disseny gràfic de caràcter juvenil per l'any 2024, amb la finalitat de promoure i potenciar les arts gràfiques entre la població jove i que aquests puguin adquirir una experiència professional. L'objecte del concurs és el disseny gràfic per decidir la nova imatge corporativa (logotip) de l'Spai Jove, així com la persona guanyadora del concurs pugui ser el dissenyador/a gràfic durant el període d'un any del servei de Joventut.

Podran optar al concurs totes les persones joves d'entre 18 a 35 anys residents de Vilanova del Vallès, i altres municipis del Vallès Oriental.

Per participar els concursants hauran de presentar un màxim de dos treballs per persona, a més d'un book i el curriculum vitae del o la participant. Aquests hauran de ser originals i no haver estat premiats en cap altre concurs.

Les propostes artístiques hauran de lliurar-se màxim el 2 de febrer de 2024, presencialment, a un d'aquests dos espais municipals de Vilanova del Vallès.

  • Oficina d'Atenció al Ciutadà: de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i dijous de 17 a 19 h (Pl. de l'Ajuntament, 1).
  • Spai Jove: de dilluns a divendres de 16 a 20 h (Passeig Centenari, s/n).

La dotació econòmica prevista pel concurs és de 1.000 € i els treballs presentats passaran per dues fases de votació: una individual per part de cada membre del jurat, on es classificaran tres treballs dels presentats, i una segona part de votació grupal o col·lectiva on el jurat decidirà entre el guanyador o guanyadora del concurs.

El resultat del procediment de votacions s'emetrà presencialment a l'Spai Jove el 9 de febrer a les 19 h, i posteriorment es notificarà digitalment mitjançant els canals de l'Ajuntament de Vilanova i l'equipament juvenil.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre les bases us podeu posar en contacte amb l'Spai Jove de dilluns a divendres de 16 a 20 h; mitjançant correu electrònic a, [email protected] o bé trucant al telèfon 93 845 84 36 - 604.516.298 (via whatsapp).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Vilanova del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Vilanova del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:Concurs de disseny gràfic juvenil

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat