Concert Onniria duo

Concert Onniria duo

Data i hora

Divendres, 8 de març del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Montesquiu

Montesquiu, Osona, 08515

Contingut patrocinat

Descripció

Aquest dissabte, no et perdis l’espectacle “Música per una societat lliure de violència de gènere”.

Una fórmula entretinguda i una proposta diferent per sensibilitzar i prevenir les conductes violentes i prendre consciència de la importància de la seva erradicació.

Un concert en petit format on la Paula i la Laia del grup “Onniria” ens interpreten —amb les seves fantàstiques veus, guitarra i percussió— una acurada selecció de conegudes cançons compromeses amb la igualtat de gènere i amb lletres on es tracta la dona d’una manera respectuosa i igualitària.

“Criades” de Roba Estesa, “Ella” de Bebe, “Respect” d’Aretha Franklin, “Vuit de març” de Pau Alabajos o “A quien le importa” de Alaska són una petita mostra del repertori -amb una durada de 60 minuts- que han preparat per amenitzar l'acte i on la cultura, la diversió i la reivindicació es donen la mà. 

Dissabte 9 de març a les 21:30h a la Sala d'actes U d'octubre.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Montesquiu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Montesquiu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:Concert Onniria duo

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat