Col·loqui 'Calladeta no ets més maca'

Col·loqui 'Calladeta no ets més maca'

Data i hora

18:00 - 19:00

Ubicació

Biblioteca municipal 'Contravent'

Vilanova del Vallès, Vallès Oriental, 08410

Contingut patrocinat

Descripció

Aquest projecte, creat per la Nuria Prieto, pretén, a través del relat en primera persona, mostrar deu històries reals i properes. Les protagonistes són dones de menys de 30 anys (excepte dos casos) que han patit violència de gènere.

Per a aquests relats, l’autora ha utilitzat un to molt especial: s’explica la realitat de la protagonista mitjançant perspectives paral·leles o metàfores. Aquests relats posen l’èmfasi en les primeres alarmes d’una relació de maltractament. Però també en la importància de demanar ajuda i eludir el paternalisme, que tan poc ajuda en aquestes situacions.

 En aquest col·loqui comptarem amb la Júlia Estévez, supervivent de violència masclista i una de les protagonistes del llibre, amb la que podrem compartir el seu relat d'empoderament, valentia i superació. 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Vilanova del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Vilanova del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat