Cinema

Cinema

Data i hora

Divendres, 3 de novembre del 2023

18:00 - 19:00

Ubicació

Cinema Edison

Granollers, Vallès Oriental, 08400

Contingut patrocinat

Descripció

Cicle Marcel Carné, el discret encant de l'estil invisible
Bertrand Tavernier, és un dels seus prosèlits més incondicional, va dir de Carné: “Sovint se’l presenta com un director sense grans atributs, privat d’un estil propi i reconeixible (...) Malgrat tot, moltes de les seves pel·lícules són absolutes obres mestres, i això no pot ser casualitat”.
Ens apropem al director “sense estil ni atributs” recuperant tres d’aquestes pel·lícules miracle que deia Tavernier: Le jour se lève, Les enfants du paradis i Les visiteurs du soir. Són tres drames, un de criminal, un altre de fantàstic i un tercer de romàntic, tots tres entre el bo i millor de l’anomenat realisme poètic, que ens mostren Carné en el vèrtex de la seva autoria líquida i permeten gaudir del talent d’alguns dels millors intèrprets de la història del cinema francès: Jean Gabin, Arletty, Jules Berry, Jean Marais o l’exiliada gallega María Casares.

Dinamitzat per Miquel Echarri, periodista cultural
Les sessions són al Cinema Edison
Col·labora: Cinema Edison
Les visiteurs du soir (1942) de Marcel Carné
Divendres 3 de novembre de 2023, a les 18 h
Inici inscripcions: dimecres 13 de setembre de 2023, a les 15.30 h
Inscripció:    
BIBLIOTECA CAN PEDRALS

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Granollers: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Granollers pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Cinema

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat