Teatre del Centre

Dissabte 13 de gener del 2024

Tickets.svg

Cineclub - Los Tarantos

Data i hora

Dissabte, 13 de gener del 2024

19:00 - 20:00

Ubicació

Teatre del Centre

Santa Perpètua de Mogoda, Vallès Occidental, 08130

Contingut patrocinat

Descripció

"Los Tarantos", Dirigida per Francisco Rovira Beleta (Catalunya,1963).

Adaptació de l'obra teatral d'Alfredo Mañas "La historia de los Tarantos", que es va estrenar l'any 1962 i que reinterpretava la història de "Romeo i Julieta". Nominada el 1964 a l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

A Barcelona s'intensifica un antic enfrontament entre dues famílies gitanes rivals: els Zorongos, un clan de rics tractants de cavalls, i els Tarantos, un humil clan matriarcal de bohemis i artistes capitanejat per Carmen Amaya. Durant una baralla a causa d'una disputa territorial entre tos dos clans es produeix una mort. Més endavant, Rafael el Taranto i Juana la Zoronga es coneixen durant un casament i, envoltats per la màgia de la festa, s'enamoren i es juren amor etern. Després de la seva nit d'amor descobreixen amb desesperació que pertanyen a dues famílies contràries. ()

Org.: Cineclub Cisco Mosenya

 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Santa Perpètua de Mogoda: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Santa Perpètua de Mogoda pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Cineclub - Los Tarantos

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat