Cavalcada dels Reis d’Orient

Cavalcada dels Reis d’Orient

Data i hora

Divendres, 5 de gener del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) Pavelló Primer d'Octubre Plaça de Sant Jordi

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Es recupera el lliurament d’un petit obsequi

Fidels a la seva cita anual, Ses Majestats els Reis d’Orient faran la tradicional Cavalcada pels carrers del poble. Serà el dia 5 de gener i començarà a les 6 de la tarda (i no a les 5 com s'havia anunciat) des de la plaça de Sant Jordi, on tot seguit arrencarà una comitiva que els portarà pels carrers del poble fins a ser rebuts a la plaça de l’Ajuntament per les autoritats del poble i on faran el tradicional pregó des del balcó del consistori.

Un cop acabat, la cavalcada continuarà fins al Pavelló 1r d’octubre. En arribar es farà l’ofrena, organitzada pels Amics del Teatre a l’escenari exterior del pavelló i tot seguit, es podrà entrar per compartir una estoneta amb els Reis on els nens empadronats a Matadepera des de l’1 de gener del 2015 podran recollir un petit obsequi. Els que no estiguin empadronats poden adquirir el targetó a partir del 18 de desembre al Casal de Cultura.

A les imatges, dos moments de la visita de les augustes personalitats al poble l'any passat (Fotos: Miquel Badia).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Cavalcada dels Reis d’Orient

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat