Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis

Data i hora

Divendres, 5 de gener del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Plaça de l'Ajuntament Residència Millet Park

L'Ametlla del Vallès, Vallès Oriental, 08480

Contingut patrocinat

Descripció

Recorregut:

Inici a l’aparcament de davant la residència Millet Park, carrer Major, carrer Francesc Macià, carrer Anselm Clavé, Passeig i plaça de l’Ajuntament:

 

A la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Jan Santaló i Lloret farà entrega de les claus de les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar i, seguidament, els infants podran entregar-los en mà les seves cartes.

Per ajudar a passar el fred, l’Agrupació Cultural de Dones de l’Ametlla servirà xocolata desfeta ben calenta. L’associació Dones d’Avui oferirà una tassa de brou.

Catifa màgica

A la rotonda del parc Joan Plumé s’habilitarà la “Catifa màgica”, un tram lliure d’impacte sonor i lumínic perquè les persones amb sensibilitats especials puguin gaudir de la cavalcada amb comoditat.

Fila inclusiva

Aquells infants amb necessitats especials podran accedir a Ses Majestats a través de la fila inclusiva. Només s’hauran d’adreçar al punt de trobada ubicat al costat de l’escenari, i fer la petició al Patge Reial.

Visita a les residències de gent gran

Abans de la Cavalcada, com és habitual, els Reis Mags visitaran les quatre residències de gent gran del nostre poble (Can Focs, Antònia Roura, Can Camp Residencial i Millet Park) acompanyats dels càrrecs electes de l’Ajuntament.

 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és L'Ametlla del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que L'Ametlla del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Cavalcada de Reis

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat