Carnestoltes 2024

Carnestoltes 2024

Data i hora

Dissabte, 10 de febrer del 2024

17:00 - 18:00

Ubicació

Caldes de Montbui

Caldes de Montbui, Vallès Oriental, 08140

Contingut patrocinat

Descripció

Caldes de Montbui se suma a la celebració del Carnestoltes amb el lluïment de disfresses a la pista esportiva del Bugarai  i amb la tradicional rua que enguany es farà el 10 de febrer i que té com a novetat que acabarà també al parc del Bugarai.

Programa Carnestoltes 2024

De les 16:30 h a 17 h estacionament de les carrosses al carrer Maria Aurèlia Capmany en l’ordre indicat per l’organització.

  • A les 17 h Inici del lluïment presentat per Tres pares de narices.
  • De 17 h a 19 h taller de pintacares a la pista esportiva del Bugarai
  • A les 18:30 h inici de la rua acompanyada Soundtrack amb DJ PDePetxines i Festukada.

NOVETAT: Recorregut de la rua: Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig, Avinguda de Pi i Maragall, Carrer Asensi Vega, Carrer Font i Boet, Carrer Sant Pau, Santa Teresa, Pi i Margall i pista del parc del Bugarai.

  • Arribada a la pista del parc del Bugarai cap a les 20 h, on es farà primer el lliurament de premis i seguidament la crema del ninot de Carnestoltes a càrrec del Ball de Diables de Caldes.

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Pista del Bugarai

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Caldes de Montbui: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Caldes de Montbui pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Carnestoltes 2024

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat