Carnestoltes 2024

Carnestoltes 2024

Data i hora

Dissabte, 10 de febrer del 2024

16:30 - 17:30

Ubicació

Cardedeu

Cardedeu, Vallès Oriental, 08440

Contingut patrocinat

Descripció

PROGRAMA DE CARNESTOLTES:

  • 16.30 h Inici de la rua, a la plaça Joan Amat. Recorregut amb arribada a la plaça de les Dones Treballadores. Tram silenciós al carrer del Dr. Klein, entre Mare de Déu del Pilar i Àngel Guimerà. Votacions el jurat a la plaça de Sant Corneli. Recorregut: pl. de Joan Amat – av. de la Mare de Déu del Pilar – c. del Dr. Klein  (tram silenciós) -  pl. de l’Església – c. de Sant Antoni – av. del Rei en Jaume – av. de la Mare de Déu del Pilar – c. de Llinars – av. de Jaume Campmajor.
  • 18 h Música i animació amb Jimmy Trias DJ Performance. Botifarrada amb opció vegana (5 € reserva de tiquets a Vil·la Paquita). Sala polivalent de la Tèxtil Rase. 
  • 20 h Veredicte del jurat i lliurament de premis a les millors comparses.
  • 21 h Fi de festa.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions de les comparses es farà a través d’aquest formulari.
El termini d’inscripcions començarà el dia següent de la publicació de les bases i finalitzarà el dijous 8 de febrer de 2024, a les 15 h.

La rua de Carnestoltes s’iniciarà a les 16.30 h a la plaça de Joan Amat, i farà un recorregut per diversos carrers, amb arribada a la Tèxtil Rase, on es lliuraran els premis i es farà el fi de festa amb música i botifarrada popular.

Com a novetat d’enguany, la rua inclou un tram silenciós al carrer del Doctor Klein, entre Mare de Déu del Pilar i Àngel Guimerà, davant la Biblioteca Marc de Vilalba, perquè els infants de tots els col·lectius de capacitats diverses, mobilitat reduïda, neurodiversitat o discapacitat intel·lectual, puguin gaudir de la festa. 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Cardedeu: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Cardedeu pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Carnestoltes 2024

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat