Campanya "Jo compro a Sant Feliu". Sorteig de 12 carros Carlett

Campanya "Jo compro a Sant Feliu". Sorteig de 12 carros Carlett

Data i hora

Dissabte, 2 de desembre del 2023

9:00 - 10:00

Ubicació

Grup de Comerciants Codinencs Comerços adherits a la campanya "Jo compro a Sant Feliu"

Sant Feliu de Codines, Vallès Oriental, 08182

Contingut patrocinat

Descripció

Comprar a Sant Feliu de Codines per Nadal té premi!

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i Carlett, empresa local que fabrica carros de la compra i fundada per un dels veïns del municipi, s'han unit per crear la campanya "Jo compro a Sant Feliu" per fomentar i incentivar el comerç a les botigues locals.

La iniciativa es durà a terme durant la Fira de Nadal que tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, emmarcada dins de les activitats previstes per l'Ajuntament en les dates nadalenques, i culminarà amb el sorteig de 12 carros de la compra de la marca Carlett.

Participar és molt fàcil! Hi podran participar les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya de l’associació Grup de Comerciants Codinencs el dissabte 2 de desembre de 9.00 a 13.00h.

Porta els tiquets de compra a la plaça, a partir de les 11.00h, i participa en el sorteig de 12 carros de la compra que tindrà lloc el mateix dia de la Fira de Nadal. Per poder participar, a banda de comprar a les botigues locals adherides, la compra ha de fer-se com a mínim a 4 establiments diferents i amb un import mínim de 150 euros.

Aquesta activitat de promoció del comerç local està organitzada per Carlett, l’associació  Grup de  Comerciants Codinencs i l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Carlett és una empresa catalana fundada el 2016 que ofereix solucions de micromobilitat, com carros de la compra i caminadors amb disseny de carro de la compra. El seu projecte està dissenyat en el marc d'una societat que es planteja canvis en els models actuals, i que aposta cada vegada més per la compra sostenible, la reducció de plàstics i l'impuls de l'economia local.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Sant Feliu de Codines: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Sant Feliu de Codines pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat