Caminada del Nadal Solidari

Caminada del Nadal Solidari

Data i hora

Diumenge, 17 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

L’última sortida de l’any del Barnatresc tindrà lloc el diumenge 17 de desembre.

La Caminada del Nadal Solidari té un recorregut de 10 quilòmetres, amb sortida i arribada al parc de la Ciutadella, on s’hi instal·larà un punt de recollida d’aliments per tal de contribuir a cobrir les necessitats de persones vulnerables, en un acord de col·laboració amb Càritas.

Hora de sortida: de 9.00 a 9.30 h

Hora límit d'arribada: 13.00 h

Itinerari: Parc de la Ciutadella, pg. Circumval·lació, c. Marina, pl. Voluntaris, Parc del Port Olímpic, Parc dels Ponts, Parc de la Nova Icària, pas elevat, c. Jaume Vicenç Vives, c. Carmen Amaya, pg. del Calvell, pg. García Faria, Parc Diagonal Mar, c. Josep Pla (control de pas), av. Diagonal, Parc del Centre del Poblenou, av. Diagonal, c. Tànger, c. Llacuna, c. Pere IV, c. Pujades, pg. Pujades i parc de la Ciutadella.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Enllaç a l'esdeveniment:Caminada del Nadal Solidari

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat