Calidoscòpia

Calidoscòpia

Data i hora

Dissabte, 21 de octubre del 2023

18:00 - 19:00

Ubicació

Teatre Auditori

Llinars del Vallès, Vallès Oriental, 08450

Contingut patrocinat

Descripció

Dansa multidisciplinar.

Compra d'entrades.

Calidoscòpica és un projecte teatral, performatiu, musical i dansístic que escenifica la trobada de dues dones, Sònia Gómez i Encarni Espallargas. Una peça de creació escènica que indaga en la salut mental i la normalitat. L’espectacle us proposa jugar i imaginar com seria la vida des d’un punt de vista distorsionat per una esquizofrènia paralitzant o productiva. Indagar en la productivitat, en el tipus de filtre que cal fer servir per esdevenir visible. Donar a conèixer de primera mà la potencialitat que pot arribar a tenir l’estigmatitzada bogeria o trastorn mental.

Aquest espectacle proposarà els dies previs un taller de dansa i una xerrada sobre la integració de la dansa i la salut mental. Més info a la web del TA.

Acte escènic: Sònia Gómez i Encarni Espallargas

Producció: elclimamola

 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Llinars del Vallès: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Llinars del Vallès pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Calidoscòpia

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat