Mataró

Dijous 7 de març del 2024

Tickets.svg

Buidar la casa dels pares

Data i hora

19:00 - 20:00

Ubicació

Mataró

Mataró, Maresme, 08301

Contingut patrocinat

Descripció

Presentació del llibre de poesia de Josefina Maymó

Buidar la casa dels pares parteix de l’evocació i els records de les dues generacions anteriors a la poeta, els avis i els pares, i també la pèrdua del domicili familiar. S’hi expliciten absolutament tots els estadis del procés de dol i, finalment, emergeix un clam amorós a la vida, a la família, a les arrels, a la casa, als objectes, a la llengua…

Maymó utilitza quaranta objectes inventariats a la segona part del poemari, coses tan aparentment humils i insignificants com una rajola, unes orenetes de ceràmica, una cafetera o un raspall de dents que ens poden explicar la vida diària.

La presentació anirà a càrrec de la pròpia autora que conversarà amb l'editora, Pilar Blasco, i la poeta i traductora Marta Pera.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Mataró: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Mataró pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Buidar la casa dels pares

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat