Barcelona Festival de Nadal a la plaça de Catalunya

al

Barcelona Festival de Nadal a la plaça de Catalunya

Data i hora

Del 16 al 29 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

El BarcelonaFestival de Nadal torna a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Universitat entre el 16 i el 29 de desembre, amb una programació atractiva i extensa per a tot tipus de públics, infants, joves, adults, ciutadania local o visitants d’arreu.

Les arts de carrer, la música, les instal·lacions o les arts digitals donaran forma al Barcelona Festival de Nadal a través de llenguatges universals diversos i accessibles per a tothom. I tot plegat, sota el fil conductor del Nadal de la ciutat i l’esclat de l’energia propi d’aquestes festes estimades.

Aquest festival vol ser un regal a la ciutat de Barcelona, una festa amb mirada cultural i cosmopolita, una finestra de les arts, la cultura i la creativitat fetes a la ciutat, un programa de promoció de ciutat i una autèntica celebració nadalenca.

Consulteu la programació.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat