Baixada del Pi fins a Cal Baldiró

Baixada del Pi fins a Cal Baldiró

Data i hora

Dissabte, 13 de gener del 2024

22:00 - 23:00

Ubicació

Pedrera de l'Angelet (carrer Gaietà Vallès)

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Acabarà amb gresca assegurada i música. 

Un dels actes més emblemàtics de les festes: la Baixada del Pi. Com sempre, a les 10 de la nit, tres petards avisaran del l'inici fins la plaça de Cal Baldiró. Des de la Germandat de Sant Sebastià es vol que, com en anys anteriors, s'incorporin noies i dones per a que es sumin a la baixada. Tothom qui es vulgui unir a aquesta tradició i posar-se sota el pi, haurà d’emplenar una inscripció a la web de la germandat de Sant Sebastià l'enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina. 

El pi es baixarà pels carrers Gaietà Vallès, Sant Miquel, Jaume Español, plaça Sant Jordi, Sant Llorenç, Sant Joan, Carretera de Terrassa, Sant Isidre i plaça de Cal Baldiró. Per tal d’evitar danys a cotxes i motos es demana que no es deixin aparcats en els carrers del recorregut. 

Quan el pi arribi a la plaça Sant Jordi, la Banda de Matadepera tocarà el Virolai. Un any més, la generositat de la gent de "La Granja", el Toni i la Mónica, obsequiaran amb cervesa als portadors del pi (fins a exhaurir existències). La Banda de Matadepera i els Grallers de Matadepera culminaran l’arribada del pi a la plaça amb la peça "La baixada del pi”, l’himne musical creat pel mestre Sergi Cuenca. A l'acabar, música amb DJ Madude fins a la matinada. Hi haurà servei de bar. 

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:Baixada del Pi fins a Cal Baldiró

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat