9a Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària a la Plaça Catalunya

al

9a Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària a la Plaça Catalunya

Data i hora

Del 15 al 29 de desembre del 2023

Consultar horaris

Ubicació

Barcelona

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

La novena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària tindrà lloc a la plaça Catalunya, del 15 al 30 de desembre de 2023.

La Fira té com a objectius donar a conèixer i facilitar el consum responsable i l’Economia Social i Solidària (ESS) i oferir productes de qualitat, de proximitat i elaborats amb condicions respectuoses amb les persones i el territori. Hi podreu adquirir productes d’artesania, roba i complements tèxtils, llibres, aliments envasats, cosmètics, joguines i altres productes de petit regal.

A més, la fira comptarà amb activitats de sensibilització adreçades a públic familiar, un espai d’informació especialitzada sobre les opcions de consum responsable i ESS, i un espai amb oferta d’informació d’alimentació sostenible i saludable.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat