2a Copa del Pi

2a Copa del Pi

Data i hora

Diumenge, 14 de gener del 2024

18:00 - 19:00

Ubicació

Pavelló Primer d'Octubre

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Ho organitza el M88H i el DR’s Matadepera.

Al Pavelló Primer d'Octubre, el diumenge 14 a les 6 de la tarda, segona edició de la Copa del Pi, una competició que aplegarà els dos esports més practicats al poble: l’hoquei i el futbol. Un partit diferent i original que començarà amb l’hoquei i a la mitja part passarem al futbol. En aquest matx la gent jove del poble es vestirà de guerrers per aconseguir aqueta copa única que els donarà el títol de Millor Equip del Poble.

A les 6, el Matadepera 88 Hoquei femení contra el DRs Matadepera femení. I a les 7, el Matadepera 88 Hoquei masculí contra el DRs Matadepera masculí. 

Aquest partit l’organitzen conjuntament el Matadepera 88 d’Hoquei i el DR’s Matadepera Club de Futbol Sala. Hi haurà música, servei de bar i comentaristes.  

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:2a Copa del Pi

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat