28è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris: ‘Glatir’

al

28è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris: ‘Glatir’

Data i hora

Del 16 de desembre del 2023 al 21 de gener del 2024

Consultar horaris

Ubicació

Fàbrica de Creació Ateneu Popular 9 Barris

Barcelona, Barcelonès, 08001

Contingut patrocinat

Descripció

El 28è Circ d’Hivern – Glatir és un espectacle de circ que reflexiona sobre la tradició mentre el món evoluciona. Un espectacle per a tots els públics, amb artistes de perxa xinesa, trapezi fix i washington, verticals i acrodansa com a protagonistes.

Sinopsi

Sempre s'han trobat a la plaça. Sempre han ressonat els mateixos tambors. Sempre han ballat pels carrers sota les garlandes. Sempre han tallat l'arbre i l'han pujat després. Sempre s'han fet la mateixa fotografia.

I avui, que la trobada és a la plaça però ballen al so d'uns altres tambors, algú es pregunta per primera vegada, per què?

Fitxa artística

Direcció: Magda Puig i Oriol Escursell; Artistes: Sílvia Capell, Alicia Sáez, Mateo Castelblanco, Juan Carlos Panduro i Amaya Goñi.

Durada: 60 minuts.

Espectacle tots els públics, recomanat a partir de 8 anys.

i entrades.

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Barcelona: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Barcelona pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat