16a edició de la cursa Mont-rodon

16a edició de la cursa Mont-rodon

Data i hora

Diumenge, 4 de febrer del 2024

10:00 - 11:00

Ubicació

Plaça del Casal de Cultura

Matadepera, Vallès Occidental, 08230

Contingut patrocinat

Descripció

Seran 14,5 km de recorregut.

Per 16è any consecutiu, la Unió Excursionista de Matadepera organitza una de les curses més concorregudes del poble, la Mont-rodon. El 4 de febrer a les 10 del matí i des de la Plaça del Casal es donarà el tret de sortida a un recorregut de 14,5 km de distància i 690 metres de desnivell positiu. Una competició tècnica que transcorre pel massís de Mont- rodon i la Costa del Tet, que compta amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Club Esportiu Cros Matadepera.

L’itinerari serà pràcticament igual que en la passada edició, amb la diferència que la tornada es farà en el sentit habitual, no com l’any passat que es va invertir amb motiu del 15è aniversari. Les modificacions en el recorregut s’han fet per minimitzar els trams d’asfalt.

A banda de la cursa dels adults, també es faran “Mini Mont-rodons”. Els nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2012 podran fer una carrera de 2 km. Aquells del 2013 al 2015, una d’1,4 km. Els del 2016 al 2018, una competició de 800 metres i, finalment, aquells nascuts el 2019 o 2020, faran 500 metres de distància.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s al web cursamontrodon.cat, l’enllaç del qual trobareu en aquesta mateixa pàgina o bé, de forma presencial als establiments Informàtica Matadepera o Esports Kanyera de Terrassa. La inscripció tindrà un cost de 6 € . Per cada persona inscrita, l’organització donarà un 1 € a Metges Sense Fronteres per col·laborar en el desplegament de professionals al conflicte a Gaza.

A les imatges, dos moments de la cursa de l'any passat: Jan Margarit, el guanyador, i un moment del recorregut pel carrer Sant Joan (Fotos: Miquel Badia).

Imagina un lloc on cada dia és una nova descoberta. Això és Matadepera: un univers de cultura esperant ser explorat per tu. Comença la teva aventura avui, descobreix què està passant demà, continua explorant durant la setmana, i culmina amb un cap de setmana espectacular. Deixa't sorprendre per tot el que Matadepera pot oferir-te.

El temps

Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment ha finalitzat.
Durada aproximada: 1 hora
Enllaç a l'esdeveniment:16a edició de la cursa Mont-rodon

Suggerir un canvi

Contingut patrocinat