QUI SOM

Som un equip de professionals al servei de la teva empresa. 

Som una gran família perquè tots els que formem part d’aquesta empresa som grans professionals i molt implicats amb la feina que fem. 

Treballem de forma cooperativa amb professionals de diferents sectors amb molta experiència i coneixement. 

Som un equip obert en el qual tots hi aportem amb llibertat i coneixement, també ens equivoquem i aquest és un gran aprenentatge. 

UNA MICA D’HISTÒRIA

On som? Allà on ens ha portat el mercat. Tenim la satisfacció, després de més de 15 anys de treballar en el món del màrqueting i la comunicació, que estem adaptats a les necessitats d’avui en dia.

L’empresa va néixer de l’inquietut d’uns emprenedors que des de Manresa volíen donar un servei de màrqueting i relacions públiques a les petites i mitjanes empreses de l’entorn més proper.

L’evolució del mercat i la crisis ens ha fet evolucionar cap a una empresa de serveis integrals on el més important són els nostres clients i les seves necessitats.

MISIÓ

Som un servei de comunicació que vol treballar per petites i mitjanes empreses i poder créixer de forma conjunta. 

Volem ajudar a comunicar i projectar la marca aportant competitivitat i notorietat davant de la competència. Innovem i creem per ser diferents.

VISIÓ

El Grup Josep Guardiola vol ser un referent en estratègies de comunicació i relacions públiques aplicant una estratègia de 360º.

El mercat és la nostra frontera i per a nosaltres el mercat és global, no tenim fronteres.

 

VALORS

– Professionalitat

– Honestedat

– Proximitat

 – Qualitat

– Respectuosos amb l’entorn

– Competitius.